Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Απειλητικά τηλεφωνήματα στον Χριστόφια

Φρούρηση επί 24ώρου βάσεως της οικίας στη Λευκωσία όσο και του εξοχικού τού τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και των μελών της οικογένειάς του εισηγείται η αστυνομία, μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης».

Στη φρουρά του κ. Χριστόφια παραμένουν 15 αστυνομικοί, ενώ φρουρείται τόσο το σπίτι του στη Λευκωσία, όσο και το εξοχικό του στο χωριό Κελλάκι που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα αξιολογήθηκαν από την αστυνομία και κρίθηκε ότι πρέπει να υπάρξει αυξημένη προστασία μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν αυτοί που διατύπωσαν τις απειλές.

Σε επιστολή του προς τον αρχηγό Αστυνομίας, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2013, σύμφωνα με τον «Πολίτη», ο υπεύθυνος της φρουράς του τέως προέδρου, αφού επισήμανε ότι η απόφαση για την τοποθέτηση των 15 αστυνομικών στην οικία, το εξοχικό και τη συνοδεία του κ. Χριστόφια έληγε στο τέλος Αυγούστου, σημείωσε ότι η φρούρηση θα πρέπει να συνεχιστεί. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, κατά καιρούς λαμβάνονται διάφορες πληροφορίες για απειλές κατά της ζωής του κ. Χριστόφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...