Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμεσός: Συνελήφθη 44χρονος με 600 τόνους καπνού

Από τον έλεγχο εντοπίστηκε εντός του εμπορευματοκιβωτίου μεγάλη ποσότητα καπνού ναργιλέ, η οποία φτάνει τις 600 χιλιάδες κιλά και η οποία δεν είχε δηλωθεί στα σχετικά έγγραφα.


Χειροπέδες σε 44χρονο επιχειρηματία πέρασε η κυπριακή αστυνομία στη Λεμεσό, καθώς φέρεται να επιχείρησε να εισάγει λαθραία 600 χιλιάδες κιλά καπνού για ναργιλέ, για τον οποίο το κράτος θα έπρεπε να εισπράξει δασμούς πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ. 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε πως, μετά από πληροφορία, τελωνιακοί λειτουργοί προχώρησαν την περασμένη Δευτέρα σε έλεγχο εμπορευματοκιβωτίου που έφτασε στο λιμάνι Λεμεσού, στις 30 Αυγούστου, από τη Σαουδική Αραβία και το οποίο είχε δηλωθεί από την εταιρεία του 44χρονου ότι μετέφερε έπιπλα.

Από τον έλεγχο εντοπίστηκε εντός του εμπορευματοκιβωτίου μεγάλη ποσότητα καπνού ναργιλέ, η οποία φτάνει τις 600 χιλιάδες κιλά και η οποία δεν είχε δηλωθεί στα σχετικά έγγραφα. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου που παρουσιάζεται ως ο διευθυντής, γραμματέας και κύριος μέτοχος της εταιρείας που εισήγαγε το εμπορευματοκιβώτιο και ο οποίος ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Επίσης, από τα γραφεία της εταιρείας παραλήφθηκε αριθμός εγγράφων για περαιτέρω εξετάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...