Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Αγριος βιασμός 37χρονης Πολωνής στην επ. Λεμεσού

Την αντιλήφθηκε το πρωί διερχόμενος οδηγός, ο οποίος την περιμάζεψε

Του Γιάννη Κωστακόπουλου / kathimerini.com.cy

Η 37χρονη διαμένει νόμιμα στη Λεμεσό, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών
Άγριος βιασμός σε βάρος 37χρονης γυναίκας από την Πολωνία, διαπιστώθηκε μετά την εξέτασή της από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. Η κακοποιημένη γυναίκα είχε εγκαταλειφθεί σε απόμερη αγροτική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αψιούς και Φασούλας, ανήμπορη να αντιδράσει και να ζητήσει βοήθεια.

Την αντιλήφθηκε στις 6.30 το πρωί διερχόμενος οδηγός, ο οποίος την περιμάζεψε από την άκρη του οδοστρώματος, όπου θα βρισκόταν πεσμένη για ώρα. Η Πολωνή που δέχθηκε την άγρια επίθεση, οδηγήθηκε από τον οδηγό που την εντόπισε σε αστυνομικό σταθμό της Λεμεσού, αλλά αδυνατούσε για πολλές ώρες να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η 37χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου που την εξέτασε, διαπίστωσε ότι η 37χρονη φέρει έντονα σημάδια βιασμού. Εκτιμάται προκαταρκτικά πως η κακοποίησή της έγινε από περισσότερα άτομα του ενός.

Παράλληλα  τα χτυπήματα που δέχθηκε η Πολωνή, ιδιαίτερα στο πρόσωπο ήταν βάναυσα. Μάλιστα επειδή φέρει κάταγμα γνάθου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ελλείψει γναθοχειρούργου στο Νοσοκομείο της Λεμεσού.
Η 37χρονη διαμένει τα τελευταία χρόνια νόμιμα στη Λεμεσό, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με κατάθεση του συζύγου της στην Αστυνομία, το τελευταίο διάστημα λόγω θανάτου οικείου της προσώπου στην Πολωνία, η 37χρονη παρουσίαζε συμπτώματα κατάθλιψης, έφευγε συχνά από το σπίτι κι είχε στραφεί στο αλκοόλ.

Από την Αστυνομία, σε συνάρτηση με τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις που γίνονται, αναζητούνται οι φερόμενοι δράστες και διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 37χρονη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί κακοποιημένη σε ερημική περιοχή, έξω από τη Λεμεσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...