Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Χειροπέδες σε 32χρονο για φόνο στη Λάρνακα


Η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής στη σύλληψη ενός 32χρονου ως υπόπτου για την δολοφονία του Άγγελου Φαίδωνος, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί προχθές το βράδυ στο κλειστό ξενοδοχείο Beau Rivage στην ακτή Λάρνακας-Δεκέλειας στη Λάρνακα.

Πρόκειται για κάτοικο του προσφυγικού συνοικισμού Βρυσούλλων, ο οποίος αναμένεται να προσαχθεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το οποίο θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από θλων όργανο οφείλεται ο θάνατος του Άγγελου Φαίδωνος, ηλικίας 46 χρόνων, από τα Λατσιά, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε χθες βράδυ στην αίθουσα υποδοχής του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Beau Rivage, στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, το θύμα φέρει πέντε τραύματα στο κεφάλι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...