Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τους έκαψε από το κελί, επειδή ζητούσε την αμοιβή!


Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των αναπάντητων κλήσεων προς τον εκτελεστή του πενταπλού φονικού της 23ης Ιουνίου 2012 στη οδό Καταλυμάτων της Αγίας Νάπας οδήγησαν τους ανακριτές της υπόθεσης στη σύλληψη δύο ακόμη υπόπτων για συμμετοχή στη πολύκροτη υπόθεση.

Οι συλληφθέντες είναι ο 39χρονος Κ.Π (Φόξης) από το Παραλίμνι και ο Χ.Φ, 28 ετών επίσης από το Παραλίμνι. Σήμερα Σάββατο οδηγήθηκαν ενώπιον του Ε.Δ. κ.Λοιζου Μουγή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στη Λάρνακα και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 6 ημερών για την διευκόλυνση των νέων ερευνών και ανακρίσεων του ΤΑΕ Α.Δ. Αμμοχώστου.

Ο εξεταστής της υπόθεσης Λοχίας Πανίκος Δρουσιώτης παρουσιάζοντας τους δύο υπόπτους ανέφερε στο Δικαστήριο ότι διερευνά σε βάρος τους τις ίδιες κατηγορίες όπως στη περίπτωση των Δ.Μ και Α.Τ. Συνωμοσία για την διάπραξη του πενταπλού φόνου, φόνου εκ προμελέτης, κατοχή πυροβόλου όπλου Glock 9.9 χιλ. και φυσιγγίων του. Ο μάρτυς επανέλαβε το σκηνικό που στήθηκε μετά τις 3 το πρωί της 23ης Ιουνίου 2012 στη δισκοθήκη του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη και στις κινήσεις των 4 θυμάτων του φονικού και στη συνάντηση που είχαν μεταξύ άλλων με τον 1ο σημερινό ύποπτο Κ.Π και ο οποίος φαίνεται και σε video που είναι τεκμήριο στη υπόθεση του πενταπλού την οποία εκδικάζει το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου.
Ο εξεταστής της υπόθεσης κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ο «Φόξης» βγήκε σε κάποια στιγμή από την δισκοθήκη και έκανε δύο αναπάντητες κλήσεις προς τον δεύτερο ύποπτο Χ.Φ .Ο δεύτερος με την σειρά του έκανε κλήση στο τηλέφωνο του εκτελεστή του φονικού ότι τα θύματα θα έφευγαν προς την κατεύθυνση συγκεκριμένης μπυραρίας. Λίγα λεπτά πριν γίνει το φονικό κτύπημα.

ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ. Ο εξεταστής της υπόθεσης κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι βρέθηκαν στο κελί του Δ.Μ στις Κεντρικές Φυλακές ,κινητά τηλέφωνα έπειτα από πληροφορίες που έδωσε ανώνυμος πληροφοριοδότης σε ανακριτή του Αρχηγείου Αστυνομίας. Ένα από τα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε ο Δ.Μ από τις Κεντρικές Φυλακές ήταν προς ένα από τους δύο υπόπτους και με το οποίο φέρεται να προσπάθησε να τον πείσει να παραδώσει επιτέλους την αμοιβή του γα το φονικό ύψους 50 χιλιάδες ευρώ στη αδελφή του, ανέφερε ο Λοχίας Π.Δρουσιώτης στο Ε. Δ.

Ο εξεταστής ανέφερε ότι αναζητούνται κινητά τηλεφώνα και ειδικά ένα με τον αριθμό ΄΄96΄΄ στο όποίο έγινε το τελευταίο τηλεφώνημα, ενα-δύο λεπτά πριν το φονικό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μαρτυρία ότι ο Κ.Π έκανε κλήση στο εκτελεστή του φονικού.

Όπως είναι γνωστό έπεσαν νεκροί κατά την ημέρα εκείνη οι Φίλιππος Λουκαϊδης 33 ετών από τη Λευκωσία, Μάριος Καραολίδη 28 ετών από τη Λευκωσία, Γιώργος Γεωργίου ή Ρουσιάς, ή Σατανάς ή Κοτσούδιας 35 ετών από το Παραλίμνι, Τζιωρτζάουν Καταλικομάντ 31 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάτα 35 ετών από τη Ρουμανία .


alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...