Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«Οδομαχίες» νεαρών και αστυνομικών στον Άγιο Αθανάσιο

Άγνωστο για ποιο λόγο, μετά τις δέκα χθες βράδυ, οι νεαροί έθεσαν φωτιές σε διάφορα σημεία

 Μία μόλις μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Αθανασίου για την εισαγωγή του θεσμού του «παρατηρητή της Γειτονιάς», νέα έκτροπα χουλιγκανισμού, καταγράφηκαν χθες βράδυ από ομάδα νεαρών. Άγνωστο για ποιο λόγο, μετά τις δέκα χθες βράδυ, οι νεαροί έθεσαν φωτιές σε διάφορα σημεία της περιοχής. 

Μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον χώρο και κατέσβησαν τις φωτιές, ενώ περίπολα της αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή για να επιβάλουν την τάξη καθώς έγιναν δέκτες καταγγελιών για πρόκληση οχληρίας.

Οι νεαροί εξέλαβαν ως πρόκληση την παρουσία των αστυνομικών και των περιπολικών κι άρχισαν να πετροβολούν τα αστυνομικά και πυροσβεστικά οχήματα, προκαλώντας σ’ αυτά ζημιές. Ακολούθως σε μια νέα επίδειξη αντίδρασης, συνέχισαν να αναστατώνουν την κατοικημένη περιοχή θέτοντας φωτιές σε διάφορα ανοικτά σημεία.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20χρόνων συνελήφθησαν, όταν ανακόπηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κι εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του πέτρες, μαχαίρι και άλλα επιθετικά αντικείμενα.

Του Γιάννη Κωστακόπουλου/kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...