Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Παγκόσμια διάκριση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Δώδεκα εξαιρέσεις από τα 15 θέματα του προγράμματος ACA του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) εξασφάλισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μέσω του (BSc) πτυχίου Λογιστικής του.

Το φημισμένο Επαγγελματικό Σώμα λογιστών-ελεγκτών της Μεγάλης Βρετανίας, ICAEW, έχει επιλέξει ένα μικρό αριθμό Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο, στη βάση προηγούμενων επιτυχιών και διακρίσεων τους, με στόχο τη στενότερη συνεργασία με το ICAEW, για εξασφάλιση του μέγιστου αριθμού εξαιρέσεων από τις εξωτερικές εξετάσεις του ICAEW.

Το ICAEW επέλεξε λιγότερα από 10 πανεπιστήμια, απ’ όλο τον κόσμο για το πρόγραμμα αυτό. Το μοναδικό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη εκτός Μ. Βρετανίας είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μέσω του συνδεδεμένου οργανισμού επαγγελματικών σπουδών του Πανεπιστημίου, Globaltraining.

Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που συμπληρώνουν με επιτυχία το εν λόγω πτυχίο παρακολουθώντας καθορισμένα μαθήματα, ολοκληρώνουν 12 από τα 15 μαθήματα του ICAEW, 10 μέσω απαλλαγών και 2 μέσω εξετάσεων (κατά τη διάρκεια του πτυχίου). Έτσι, θα βρίσκονται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση όσον αφορά ευκαιρίες εργοδότησης, αφού θα τους υπολείπονται μόνο 3 μαθήματα για να αποκτήσουν τον τίτλο του ICAEW (για τα οποία τους επιχορηγούν συνήθως οι εργοδότες − ελεγκτικοί οίκοι).


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...