Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέος Ηλεκτρονικός Οδηγός Διακοπών από την Cyta: Γνώρισε την Κύπρο που αγαπάς!

Σημαντικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες περιλαμβάνει ο Νέος  Ηλεκτρονικός  Οδηγός Διακοπών της Cyta ( σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου Flipbook). 

Ο νέος ηλεκτρονικός οδηγός διακοπών Cyprus Holiday Guide 2013, περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό χρήσιμων πληροφοριών για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες, προτρέποντας παράλληλα τους επισκέπτες, ξένους και ντόπιους, να αγαπήσουν τον τόπο μας ανακαλύπτοντάς τον.

Επιπρόσθετα στις σελίδες του Cyprus Holiday Guide 2013, μπορεί κανείς να βρει, ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που βοηθούν πρακτικά τον επισκέπτη και τον διευκολύνουν να γνωρίσει αξιοθέατα, μουσεία, μονοπάτια της φύσης, παραλίες και να έχει πρόσβαση σε πολλαπλές επιλογές ψυχαγωγίας. Παράλληλα, περιλαμβάνει ένα πλήρη οδηγό με διευθύνσεις και τηλέφωνα επιχειρήσεων που μπορεί να χρειαστεί ένας επισκέπτης κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Με πολύ εύστοχο τρόπο, η νέα έκδοση της Cyta, ενθαρρύνει τον επισκέπτη να ζήσει την αυθεντική Κύπρο μέσα από εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές, ανακαλύπτοντας έτσι το αληθινό πρόσωπο του όμορφου αυτού τόπου. O σύνδεσμος για τον ηλεκτρονικό οδηγό βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...