Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Αναστασιάδης: «Θα σταθούμε στα πόδια μας»


Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας, ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά το... επίσημο μνημόσυνο για τους αγωνιστές και πεσόντες κατά την εισβολή του Αττίλα το 1974, το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Λευκωσία.

«Τιμούμε σήμερα όλους όσοι έδωσαν την ζωή τους ή ακόμα αγνοείται η ζωή τους για να κρατηθεί η πατρίδα μας και η Κυπριακή Δημοκρατία ζωντανή για να μπορεί να διεκδικήσει την απελευθέρωση», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «οι μέρες διδάσκουν ότι αυτές οι επέτειοι πρέπει να αξιοποιούνται ώστε να διασφαλίζεται η μεγίστη δυνατή ενότητα η οποία είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει εις την αποκατάσταση της αδικίας και της άρσης της κατοχής».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι με ενότητα θα ξεπεραστούν και τα άλλα προβλήματα που σήμερα απασχολούν την Κύπρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση, θέλω να το τονίσω, και είμαι βέβαιος ότι μέσα από συγκροτημένες πολιτικές και συνολική δράση αλλά και την στήριξη της κοινωνίας των πολιτών θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

«Έχουμε βιώσει ανάλογα και χειρότερα στο παρελθόν και κατορθώσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και τώρα θα σταθούμε στα πόδια μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...