Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Καρογιάν και Παπαδόπουλος αντίπαλοι για την ηγεσία του ΔΗΚΟ

Ο νυν πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Μάριος Καρογιάν και ο βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος, γιος του πρώην προέδρου της Κύπρου και πρώην ηγέτη του κόμματος Τάσσου Παπαδόπουλου, θα βρεθούν αντιμέτωποι για την ηγεσία, στο εκλογικό συνέδριο που θα γίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου. 


Την Τετάρτη υποβλήθηκαν επίσημα οι υποψηφιότητες για την προεδρία και οι υποψήφιοι προέβησαν σε επίσημες προεκλογικές τοποθετήσεις.


-Ο Μάριος Καρογιάν δήλωσε: «Μπροστά στην κοινωνική απαίτηση για ένα νέο ξεκίνημα του πολιτικού συστήματος, οφείλουν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν (...) Τους ηγέτες δεν αναδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά οι περιστάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι. Κατάλληλος για την ηγεσία του ΔΗΚΟ, δεν μπορεί να είναι αυτός που το μεταχειρίζεται ως εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά εκείνος που θα εμπνεύσει στα μέλη του την εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το καταστήσει κοινωνικά χρήσιμο εργαλείο αλλαγής του πολιτικού συστήματος, του προτύπου διακυβέρνησης και του μοντέλου ανάπτυξης».

-Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση διεκδικώ τη θέση, την οποία τίμησαν στο παρελθόν οι ιστορικοί ηγέτες του κόμματος Σπύρος Κυπριανού και Τάσσος Παπαδόπουλος. Τα απλά μέλη του ΔΗΚΟ, έχουν το δικαίωμα, την εξουσία και τη δύναμη να αποφασίσουν για το μέλλον του κόμματος (...) Εχω εμπιστοσύνη στην κρίση των μελών και τη βεβαιότητα ότι μαζί θα πετύχουμε την ενότητα ηγεσίας και βάσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...