Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κύπρος: Συλλήψεις στην Πάφο για κλοπές


Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η αστυνομία Πάφου για κλοπή τσάντας και απόσπαση εξαρτήματος από... τετράτροχη μοτοσικλέτα.

Βρετανίδα η οποία είχε μεταβεί χθες για περίπατο στην Κάτω Πάφο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστο πρόσωπο της άρπαξε το τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ. Τον δράστη καταδίωξε πολίτης που βρισκόταν στην σκηνή και τον συνέλαβε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 20χρονου δράστη από την Ρωσία.

Σε μια άλλη περίπτωση, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός Έλληνα, 55 ετών, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ύποπτο για απόσπαση εξαρτήματος από τετράτροχη μοτοσικλέτα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος είχε μεταβεί σε κατάστημα πώλησης μοτοσικλετών και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να δοκιμάσει μια τετράτροχη μοτοσικλέτα με σκοπό να την αγοράσει.

Μετά την επιστροφή της μοτοσικλέτας ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε ότι ο 55χρονος είχε αποσπάσει από αυτή ένα εξάρτημα αξίας 2.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και ο 55χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου, ιδιοκτήτης κυψελών μελισσών στην κοινότητα της Σαλαμιού κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι έκλεψαν από αγροτική περιοχή στη Σαλαμιού τέσσερις κυψέλες μελισσών αξίας 1.200 ευρώ. Ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων εξετάζει την υπόθεση.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...