Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Δύο νεαροί στην Λεμεσό "πετούσαν" με τα αυτοκίνητά τους


Νόμιζαν ότι οδηγούσαν σε πίστα και "έπαιζαν" τους "Σούμαχερ"! Ο λόγος για δύο νεαρούς χθες βράδυ στη Λεμεσό. Τρελές κούρσες στους δρόμους της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο.

Στην πρώτη περίπτωση, 18χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, ανέπτυξε ταχύτητα 180 χιλιομέτρων. Ο νεαρός πέρασε σαν βολίδα από περίπολο του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστηχημάτων που διενεργούσε εκείνη την ώρα ελέγχους και δεν μπήκε καν στον κόπο να σταματήσει στο σήμα των μελών της δύναμης.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το νεαρό ραλίστα, ο οποίος εκτός των άλλων κατείχε μόνο μαθητική άδεια και τον κατάγγειλαν για υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση μηχανοκινήτου οχήματος χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας και μη συμμόρφωση σε σήμα αστυνομικού με στολή. Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις της υπόθεσης.

Μία ώρα νωρίτερα χθες βράδυ, στις 11:30 συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση, πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος και διάπραξη τροχαίων αδικημάτων και τέθηκε υπό κράτηση, 17χρονος από τη Λεμεσό.

Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Νίκου Παττίχη και πάλι στη Λεμεσό, παραβιάζοντας τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη της τροχαίας, ενώ παρέλειψε να σταματήσει και σε σήμα μελών του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο του 17χρονου, ο οποίος στην προσπάθεια του να τους αποφύγει ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και στη συμβολή της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Γεωργίου Νεοφύτου, προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος.

Ο 17χρονος και πάλι δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών και για μία ακόμη φορά επιχείρησε να διαφύγει με την όπισθεν. Ακινητοποιήθηκε ωστόσο από τα μέλη της Αστυνομίας που του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός, οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας του αυτοκινήτου.



filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...