Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Κύπρος: 21χρονος μοτοσικλετιστής χαροπαλεύει μετά από δυστύχημα


Διασωληνωμένος, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 21χρονος μοτοσικλετιστής, από τη Σωτήρα, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ...δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12.15 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Νησί, στην Αγία Νάπα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος κάτοικος Σωτήρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με τετράτροχο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 19χρονη.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακα και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης το, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάστασή του περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκε ελαφρά και η 19χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...