Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Θρίλερ με τον θάνατο 30χρονης - Δεν πέθανε αλλά δολοφονήθηκε

Αρχικά η αστυνομία είχε κάνει λόγο για θάνατο από εισπνοή καπνού και δύο χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι πρόκειται για δολοφονία


Σοβαρά εκετεθειμένς μένουν οι κυπριακές αρχές, οι οποίες το 2012 είχαν αποφανθεί πως ο θάνατος της 30χρονης Χριστίνας Καλαϊτζίδου από την Ελλάδα ήταν αιφνίδιος και οφειλόταν σε εισπνοή καπνών από φωτιά. Δύο χρόνια μετά αποδεικνύεται πως η γυναίκα και μητέρα τριών ανήλικων αγοριών δολοφονήθηκε. Ήδη συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του. 


Η υπόθεση άνοιξε και πάλι μετά από ιατροδικαστική έρευνα που έκαναν οι ελληνικές αρχές, κατόποιν επιμονής του πατέρα της. Η Κύπρια ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου είχε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο τα ευρήματα των ελλήνων ιατροδικαστών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η 30χρονη πέθανε από ασφυξία λόγω πνιγμού.

Ο πατέρας της άτυχης Χριστίνας, Χριστόφορος,  επικοινώνησε με τη κυπριακή ιστοσελίδα "SigmaLive" πριν απο μερικούς λέγοντας πως η κόρη του δολοφονήθηκε. Όπως είχε υποστηρίξει: «Λένε ότι κάηκε με το τσιγάρο, δεν κάπνιζε, πως κάηκε και όταν την φέρανε πίσω την είδαμε δεν ήταν καμένη, αλλά το πρόσωπο της ήταν γεμάτο μελανιές. Δεν τα είδε αυτά η ιατροδικαστίνα, δεν τα είδε…».

Ο κ.  Καλαϊτζίδης, σε δηλώσεις του την Παρασκευή στο "SigmaLive", εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του καθώς όπως είπε δεν ενημερώθηκε επισήμως για τη σύλληψη του πατέρα των εγγονιών του. Εξέφρασε επίσης την αγανάκτησή του για τους χειρισμούς της κυπριακής αστυνομίας, και ζητάει τη προστασία των εγγονών του ηλικίας 5, 7 και 11 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...