Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εντοπίστηκε νεκρός ο 33χρονος λοχαγός


Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα της Πέγειας ανήκει στον 33χρονο Μιχάλη Σταύρου από τη Γεροσκήπου.

Μετά και την αυτοψία από τους ιατροδικαστές στη σωρό του άτυχου άνδρα επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον 33χρονο λοχαγό αφού βρέθηκε με τη στολή παραλλαγής από τη μέση και κάτω καθώς και με άρβυλα.

Η σωρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους εκ πρώτης όψεως αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια ενώ περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου αναμένεται να ρίξει η νεμομισμένη νεκροψία.

Ο 33χρονος λοχαγός από τη Γεροσκήπου αγνοείτο από την περασμένη Τρίτη. Περαστικός στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας κοντά στο λιμανάκι, εντόπισε το αυτοκίνητό του με τις πόρτες ανοικτές και με τα κλειδιά στη μηχανή.

Όταν ο 33χρονος δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις της οικογένειας τότε σήμανε συναργερμός για τον εντοπισμό του.

Μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας από ξηρά, θάλλασσα αλλά και από αέρος απέβηκε άκαρπη και χθες Παρασκευή σταμάτησαν οι έρευνες στη θάλασσα και από το ελικόπτερο ενώ συνεχίστηκαν στη ξηρά χωρίς πάλι κανένα αποτέλεσμα.

Σήμερα Σάββατο γύρω στις 8 το πρωί ψαράδες στην περιοχή εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα να επιπλέει κοντά στη θαλάσσια περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του 33χρονου και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο 33χρονος ήταν νυμφευμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
pafospress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...