Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Μυρίζει» σκάνδαλο η υπόθεση της Uniastrum


Το διορισμό ποινικών ανακριτών για εξέταση των καταγγελιών, αναφορικά με τα ευρήματα της έκθεσης της Alvarez and Marsal για την εξαγορά της ρωσικής τράπεζας Uniastrum από την Τράπεζα Κύπρου, ζήτησε ο  Πρόεδρος της δημοκρατίας από το Γενικό Εισαγγελέα.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κρίνει ως «εξαιρετικά σοβαρές» τις σχετικές καταγγελίες, στις οποίες προέβη ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριου Καρογιάν, και ζήτησε την πλήρη διερεύνησή τους το ταχύτερο δυνατόν. Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι πρόκειται για μία υπόθεση που ίσως αποδειχθεί μεγάλο σκάνδαλο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Πέτρος Κληρίδης, επιβεβαίωσε ότι είχε χθες το βράδυ επικοινωνία με τον Πρόεδρο της δημοκρατίας και δήλωσε ότι η διαδικασία για τη διερεύνηση των καταγγελιών έχει ήδη δρομολογηθεί.

Είχε, είπε, επικοινωνία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας για τη μεθόδευση της διερεύνησης της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον κ. Κληρίδη θα αρχίσει αμέσως διερεύνηση η Αστυνομία και όπου χρειαστεί βοήθεια θα διοριστούν ποινικοί ανακριτές από τη Νομική Υπηρεσία για να συνδράμουν το έργο της.



alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...