Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα από διαμέρισμα στην Πάφο


Τριανταπεντάχρονος κάτοικος Πάφου από τη Γεωργία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι άνοιξαν μεταξύ των ημερομηνιών 1 Μαΐου και 13 Ιουνίου το χρηματοκιβώτιο στο...
υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει και απέσπασαν από αυτό το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, άφηνε ανοικτή την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Η Αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης πέτυχε είσοδο στο διαμέρισμα του 35χρονου από την ανοικτή μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου.

Ο 35χρονος ανέφερε, επίσης, στην Αστυνομία ότι σε ανύποπτο χρόνο διαπίστωσε πως τα ρούχα του σε ένα από τα ντουλάπια ήταν ανακατεμένα, χωρίς ωστόσο να υποψιαστεί οτιδήποτε.

Χθες που θέλησε, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του, δεν βρήκε το κλειδί που είχε πάντοτε φυλαγμένο στο συρτάρι του υπνοδωματίου, με αποτέλεσμα να σπάσει το χρηματοκιβώτιο και να διαπιστώσει πως έλειπε το περιεχόμενο του.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.



filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...