Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επενδύσεις 700 εκ. δολαρίων εξαγγέλθηκαν στην Λεμεσό, από τον ARABSAT για την HELLAS SAT!

Logo
Logo (Photo credit: Wikipedia)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την περασμένη βδομάδα στη Λεμεσό, οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ARABSAT, όπου λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις και για τη θυγατρική εταιρεία HELLAS SAT.


Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου στο οποίο συμμετείχαν ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, τα μέλη των αντιπροσωπειών των Αραβικών Κρατών που συγκροτούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ARABSAT, Βουλευτές και η Διοίκηση της ARABSAT και HELLAS SAT, ο Πρόεδρος της HELLAS SAT και CEO του ARABSAT Khalid Balkheyour αφού εξήρε τη σημαντική εμπορική επιτυχία που είχε η HELLAS SAT μέχρι σήμερα, εξήγγειλε επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων για την επέκταση των εργασιών της HELLAS SAT στην τροχιακή θέση των 39 μοιρών Ανατολικά.

Ο CEO της HELLAS SAT Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ARABSAT για την επιλογή της HELLAS SAT ως της πρώτης θυγατρικής εταιρείας του Οργανισμού και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι όλο το προσωπικό της HELLAS SAT θα εργαστεί για το καλό του ομίλου ARABSAT και της περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ARABSAT, στο οποίο συμμετείχαν αντιπροσωπείες από εννέα χώρες του Αραβικού Συνδέσμου τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέϊτ, τη Λιβύη, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομμάν, το Σουδάν, την Ιορδανία και τη Μαυριτανία προχώρησε στην αναβάθμιση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της HELLAS SAT με τη συμμετοχή του Υπουργού Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της Σαουδικής Dr. Riyadh Najm, του Προέδρου και CEO της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας του Κατάρ Ooredoo Σεΐχη Saud bin Nasser AL- Thany, ο οποίος είναι και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας του Κατάρ και του κ. Said Al-Bahhar από την εταιρεία ETISALAT των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...