Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Σκευωρία σε βάρος του ΑΚΕΛ καταγγέλλει ο Άντρος Κυπριανού

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος καταγγέλλει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Κύπρου ότι πίσω από το σκάνδαλο της επένδυσης του Ταμείου Συντάξεων της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου βρίσκονται ο πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του.

«Είναι αστείοι οι λόγοι για τους οποίους έχουν συλληφθεί και κρατούνται τα δύο στελέχη του ΑΚΕΛ. Θα τους υπερασπιστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου» τονίζει ο κ. Κυπριανού, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε στα κρατητήρια τον Κεντρικό Οργανωτικό του ΑΚΕΛ, Χρήστο Αλέκου.

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ δήλωσε ότι αυτό που απαιτεί το κόμμα του είναι «ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση των στελεχών του, που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι». Επίσης, τόνισε ότι η αντίδραση του ΑΚΕΛ έγκειται στο ότι «προσπαθούν να στηθούν συγκεκριμένες καταθέσεις».

Κληθείς να σχολιάσει χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για «μηδενική ανοχή» στη διαφθορά, ο κ. Κυπριανού είπε ότι δεν έχει καμία απολύτως διαφωνία με αυτή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Είναι και η δική μας η απαίτηση εκεί και όπου τεκμηριώνεται ότι υπάρχει διαφθορά, υπάρχει διαπλοκή, υπάρχει χρηματισμός και μίζες θα πρέπει σίγουρα να καταδιώκεται και να τιμωρείται με τον πιο αποφασιστικό τρόπο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...