Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΚΕΛ: Πολιτική σκευωρία η σύλληψη των στελεχών μας

«Με απώτερο στόχο να χτυπηθεί το κόμμα από τη μια και να απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου και από την άλλη να αποπροσανατολιστεί ο λαός από τα πραγματικά προβλήματα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

To ΑΚΕΛ υποστηρίζει πως η σύλληψη κορυφαίων στελεχών του αποτελεί πολιτική σκευωρία «με απώτερο στόχο να χτυπηθεί το κόμμα από τη μια και να απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου και από την άλλη να αποπροσανατολιστεί ο λαός από τα πραγματικά προβλήματα».

Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ότι η σκευωρία αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έγινε ηπιότερο το κατηγορητήριο εναντίον του επιχειρηματία Νίκου Λίλλη που στη βάση της δικής του κατάθεσης έγιναν οι συλλήψεις μελών της Γραμματείας του Πολιτικού Γραφείου. «Αντί να ζητηθεί κατάθεση ώστε να παρουσιαστεί και η εκδοχή των στελεχών του ΑΚΕΛ», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος  «η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης, πρακτική που συνιστά ντροπή για μια δημοκρατική και ευρωπαϊκή χώρα που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο σε ευυπόληπτους πολίτες της». Κατά το ΑΚΕΛ «όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη σκευωρία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αν δεν τεκμηριώσουν τις κατηγορίες που εκτόξευσαν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να απολογηθούν δημόσια και να υποστούν όλες τις συνέπειες των πράξεων τους».

το ΑΚΕΛ καλεί τους οπαδούς του να παραμείνουν ψύχραιμοι παρά την οργή που νιώθουν και διαβεβαιώνει πως το κόμμα θα βγει δυνατό και ενωμένο, επικεφαλής των αγώνων του κυπριακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...