Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τούρκος πρώην πρέσβης στα κατεχόμενα: Η Κύπρος «βιάστηκε» απ' την Τουρκία!

«Όσο ήμουν εκεί αισθανόμουν σαν Βρετανός αποικιοκράτης», παραδέχθηκε σε άρθρο του στην  Daily News

Εκπλήσσοντας τους πάντες, ο Τούρκος πρώην πρέσβης στα κατεχόμενα, παραδέχθηκε πως η  Κύπρος «βιάστηκε» απ' την Τουρκία, ενώ έκανε λόγο για «αυταρχισμό και δικτατορία».

Ειδικότερα, ο κ. Yusuf Kanli Hurriyet, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily News, υποστήριξε ότι οι Τουρκοκύπριοι της κατεχόμενης Κύπρου χαρακτηρίζονται ως ένα φτωχό κορίτσι από την Ανατολία το οποίο κακοποιήθηκε σεξουαλικώς από μια στρατιά ανδρών «για το καλό της» και το οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει το κακό που υπέστη προκειμένου να μην χαλάσει το δήθεν καλό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών . Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η Τουρκοκυπριακη πλευρα του νησιού έχει καταστεί πλέον κάτι σαν αποικία της Τουρκίας

Ο Πρώην πρέσβης της Τουρκίας στα κατεχόμενα παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του αισθανόταν σαν Βρετανός αποικιοκράτης. Πέρα από τις διαδηλώσεις μπροστά στην τουρκική πρεσβεία από ακροδεξιούς Τουρκοκυπρίους, οι «πολίτες της ΤΔΒΚ» κατέβηκαν στους δρόμους δύο φορές προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον της αυταρχικής και δικτατορικής συμπεριφοράς της Τουρκίας απέναντί τους και την αλαζονική γλώσσα του Τουρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν προς τους Τουρκοκυπρίους. Καταλήγει τονίζοντας πωςη μόνη λύση για τους Τουρκοκυπρίους  είναι ο συμβιβασμός με τους Ελληνοκυπρίους. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...